Колеги колата е 156 98година.Колата е с 4 колони на вратите Herts ,CD -Pionner ,имам скромна туба и усилвателче (от 3 години) ,че само с колоните както знаете е пълна скръб.Да кажа че не слушам силно,увеличавам макс до 15 .И да мина на проблема,Оня ден както си карах и си свиреше нормално всичко,изведнъж някакво ръмжене пръщене от багажника,първо си помислих да не стана нещо с газовата,веднага спрях ,отворих и видях че е от тубата,спрях и днес с един приятел решихме да видим кое е за смяна.Мислех че е говоритела,сложихме неговия,същата работа,викам сигурно е усилватела,сложихме неговия пак пръщи,сменихме и CD-то ,но уви не става,пак съшото,всякакви комбинации опитахме,но не,уж и неговите и мойте работят,но като е намалено се чува някакво пръщене ,ръмжене и нз още какво.Проверих масата на купето,зачистих нищо
Единственото нещо което не можахме да сменим да видим,е самия кабел,но не мисля че може да е от него.Ако някой има някакво предложение от какво може да е с удоволствие ще чуя че само на колони не се кара тая кола,ако 3 години си бил с тубе.
Сега се сетих и още нещо,по принцип малко ми е слаб акумулатора,от него възможно ли е ,(дали е вариянт)
Единственото нещо което не можахме да сменим да видим,е самия кабел,но не мисля че може да е от него.Ако някой има някакво предложение от какво може да е с удоволствие ще чуя че само на колони не се кара тая кола,ако 3 години си бил с тубе.
Сега се сетих и още нещо,по принцип малко ми е слаб акумулатора,от него възможно ли е ,(дали е вариянт)
Comment